BRIëT Administratie & Advies

Ruimte voor je slogan

ZZP'ers en Bedrijven


Ben je op zoek naar een administratiekantoor in het werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe, West-Overijssel of Oost Flevoland? Ik kan uw gehele administratie verzorgen, inclusief samenstellen van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.  

 

Administratie

Het voeren van administratie kost tijd die u niet kunt besteden aan uw bedrijf. Mijn ruime werkervaring op accountantskantoren zorgt ervoor dat ik deskundig en snel uw administratie kan verwerken en controleren. Hierdoor beschikt u op korte termijn over de resultaten over elke periode. (maand, kwartaal of jaar)

 

Jaarrekeningen

Na het invoeren en controleren van de administratie van een heel jaar, verwerk ik deze gegevens tot een jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit een aantal vaste onderdelen: Balans, overzicht van bezittingen en schulden en de winst/verliesrekening. 

Als de jaarrekening compleet is, zal ik dat in een persoonlijk gesprek aan u toelichten.

 

Advies

Het is mogelijk dat u met vragen zit omtrent investeringen of vragen van  uw bank, of juist met het opstarten van uw bedrijf. 

 

Ook hiermee kan ik u van dienst zijn:

  • Samen met u bekijken of een investering rendabel is
  • Mijn deskundigheid in het gesprek bij uw bank toe lichten
  • Bij een startend bedrijf ondersteuning bieden om uw administratie op te zetten.
  • Ik kan ook eventueel bezwaarschriften indienen en overige contacten met de belastingdienst verzorgen. 
  •  Voor ingewikkelde vragen heb ik connecties met fiscaal juristen en of accountants.

 

Freelance werkzaamheden

Als freelancer ben ik in te huren voor uw bedrijf. Naast boekhouding kan ik ook uw salarisadministratie verzorgen, daarin heb ik ook ruim 40 jaar ervaring via software van Unit4 .